Igman Initiative
Civic Dialogue
Association PHILIA
 
  O Centru
 
BELEŠKA SA KONSULTATIVNOG SASTANKA

OBJAŠNJENJE UZ PRIJAVNI FORMULAR


PRIJAVNI FORMULAR


 

OTVORENI POZIV ZA UČEŠĆE U RADU VOJVOĐANSKE MREŽE OCD ZA EVROPSKE INTEGRACIJE (VOJVOĐANSKI KONVENT ZA EU)

 

 

Organizacije civilnog društva Vojvodine pozivaju se da učestvuju u otvorenom pozivu za učešće u radu Vojvođanske mreže OCD za evropske integracije (Vojvođanski konvent). Osnivanje mreže je već podržalo 16 organizacija civilnog društva, na konsultativnom sastanku koji je 28. januara održan u hotelu NORCEV na Fruškoj gori.

 

Cilj  mreže je  mobilizacija civilnog društva Vojvodine, profesionalnih i ekspertskih udruženja da aktvno učestvuju u institucionalnim procesima  vezanim za pridruživanje Srbij EU i jasnije predstave interese i specifičnosti Vojvodine u pregovaračkom procesu u pregovaračkim poglavljima za koje je ona posebno zainteresovana, kao i da budu aktivni protagonisti u dijalogu sa institucijama i nosiocima vlasti APV kako bi se postojeće javne  politike i prakse razvijale u punom interesu gradjana/ki  Vojvodine. 

 

Da bi se uključili u rad ove mreže dovoljno je da se popuni prijavni formular koji se nalazi u prilogu ovog poziva i da se uputi  na email adresu info@centarzaregionalizam.org.rs najkasnije do srede 10. februara 2016. godine.
 
© Centar za regionalizam. Sva prava zadržana.
Izradu i održavanje internet prezentacije podržali su USAID i Institut za održive zajednice (ISC).
Stavovi i mišljenja koja se mogu naći na ovom sajtu, nužno ne oslikavaju mišljenje USAID-a, Instituta za održive zajednice ili Američke vlade.