Igman Initiative
Civic Dialogue
Association PHILIA
 
  Projekti Centra za regionalizam
 

 

Evropa u Vojvodini

Dužina trajanja projekta: decembar 2009. – jun 2010.
Projekat je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za regionalnu i međunarodnu saradnju – Vlada Autonomne pokrajine Vojvodine

Projekat „Evropa u Vojvodini“ biće vođen i organizovan od strane Centra za regionalizam, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za regionalnu i međunarodnu saradnju, nezavisnom televizijskom produkcijom „Playground“ iz Novog Sada, diplomatsko-konzularnim predstavništvom Srbije u Briselu i lokalnim partnerskim organizacijama u Briselu.

Projekat će trajati šest meseci i biće implementiran na prostoru AP Vojvodine/Srbija i Brisela/Belgija.

Ukupan broj učesnika projekta, koji će direktno biti uključeni u njegovu implementaciju brojaće dvadesetoro učesnika..

Projekat će biti implementiran sa ciljem promocije AP Vojvodine i Srbije kao potencijalne članice Evropske unije. Svrha ovog projekta biće i da se članovima lokalnih samouprava, predstavnicima Univerziteta i civilmog društva pruži mogućnost da se bliže upoznaju sa funkcionisanjem institucija Evropske unije. Za vreme trajanja projekta, planirana je studijska poseta institucijama Evropske unije sa sedištem u Briselu.


povratak na stranicu PROJEKTI

 
© Centar za regionalizam. Sva prava zadržana.
Izradu i održavanje internet prezentacije podržali su USAID i Institut za održive zajednice (ISC).
Stavovi i mišljenja koja se mogu naći na ovom sajtu, nužno ne oslikavaju mišljenje USAID-a, Instituta za održive zajednice ili Američke vlade.