Igman Initiative
Civic Dialogue
Association PHILIA
 
  Projekti Centra za regionalizam
 

 

Promocija knjige “Nisam zavijao sa vukovima”

Vreme održavanja: Beograd 23. septembar 2011.

Promocija knjige “Nisam zavijao sa vukovima” Tomislava Jakića, člana Saveta Igmanske inicijative održana je u Beogradu 23. septembra 2011. godine. U svojoj knjizi Jakić, koji je sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka bio poznati politički komentator na zagrebačkoj televiziji,  govori o vremenu raspada tadašnje  Jugoslavije, nacionalističkoj matrici koja je bila dominantna u programima  medijske kuće u kojoj je radio.Početkom devedesetih on napušta hrvatsku televizijsku kuću, a nakon izbora Stjepana Mesića za predsednika Hrvatske radi u njegovoj Kancelariji  kao savetnik za međunarodnu politiku.

Promociju Jakićeve knjige u Beogradu organizovala je Igmanska inicijativa i Nezavisno udruženje novinara Srbije. Ovom događaju   prisustvovao je veliki broj njegovih  poštovalaca i kolega. Na promociji je bio prisutan i ambasador Hrvatske u Srbiji Željko Kuprešak.


povratak na stranicu PROJEKTI


 

 
© Centar za regionalizam. Sva prava zadržana.
Izradu i održavanje internet prezentacije podržali su USAID i Institut za održive zajednice (ISC).
Stavovi i mišljenja koja se mogu naći na ovom sajtu, nužno ne oslikavaju mišljenje USAID-a, Instituta za održive zajednice ili Američke vlade.