Igman Initiative
Civic Dialogue
Association PHILIA
 
  Vesti
 


Velika medijska pažnja


Velika medijska pažnja. Foto: Media centarOd samog početka realizacije projekta “Sloboda kretanja ljudi i robe između Kosova i Srbije u kontekstu regionalne saradnje” interesovanje medija i javnosti je veliko. Razlog  tome je aktuelnost  teme kojom se bavi projekat, ekskluzivnost  podataka analize i zaključaka  do kojih je došao ekspertski tim,  događaji na severu Kosova u leto 2011.i nastavak razgovora između Beograda i Prištine.

Projekat je javnosti predstavio direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov u Novom Sadu 14. Jula,  a u Beogradu 31. avgusta  2011. Ukupno je bilo prisutno 20 medijskih kuća među kojima i inostranih informativnih agencija.Tokom trajanja projekta  u najtiražnijim novinama u Srbiji i najgledanijim TV i radio stanicama  objavljeno je preko 50 intervuja, izjava, informacija i komentara o ciljevima i rezultatima istraživanja ekspertskog tima .U okviru projektnih zadataka snimljena su dva intervjua od po pet minuta, koja su potom prikazana u informativnim emisijama javnog servisa.

  povratak na naslovnu stranu


 
© Centar za regionalizam. Sva prava zadržana.
Izradu i održavanje internet prezentacije podržali su USAID i Institut za održive zajednice (ISC).
Stavovi i mišljenja koja se mogu naći na ovom sajtu, nužno ne oslikavaju mišljenje USAID-a, Instituta za održive zajednice ili Američke vlade.