Igman Initiative
Civic Dialogue
Association PHILIA
 
  Vesti
 


U Briselu održana manifestacija „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“
Brisel, 09. oktobar 2009. godine

Direktor Centra za regionalizam,  g-din Aleksandar Popov, učestvovao je u radu ovogodišnje manifestacije “Open Days 2009”, koja je održana u Briselu od 05. do 08. oktobra 2009. godine. G-din Popov je boravio u Briselu kao član delegacije AP Vojvodine, ispred Centra za regionalizam, koji je lokalni partner na implementaciji ovog projekta.

AP Vojvodina je ovom prilikom nastupila pod sloganomU Briselu održana manifestacija „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“EVROPSKA GODINA KREATIVNOSTI I INOVACIJE – Creative action for inovation”, zajedno sa regionima: Štajerska (Styria, Austrija), Hrvatski regioni (Croatian Regions), Fruili Venecija Đulija (Friuli Venezia Giulia, Italija), Kujavsko - pomorski region (Kujawsko-Pomorskie, Poljska), Zapadna Panonija (West Pannonia, Mađarska).

U Briselu održana manifestacija „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“Ovogodišnje teme OPEN DAYS-a bile su posvećene kohezionoj politici, teritorijalnoj saradnji, klimi i inovacijama, a najvažniji cilj ove manifestacije je da se olakša razmena, debata i umrežavanje stručnjaka i, donosilaca odluka o regionalnom i lokalnom razvoju iz javnog, privatnog i finansijskog sektora.

Bliže informacije o manifestaciji “Open Days 2009”, možete pronaći preko linka
http://ec.europa.eu/regional_policy/conferences/od2009/index.cfm

  povratak na naslovnu stranu


 
© Centar za regionalizam. Sva prava zadržana.
Izradu i održavanje internet prezentacije podržali su USAID i Institut za održive zajednice (ISC).
Stavovi i mišljenja koja se mogu naći na ovom sajtu, nužno ne oslikavaju mišljenje USAID-a, Instituta za održive zajednice ili Američke vlade.