Igman Initiative
Civic Dialogue
Association PHILIA
 
  Vesti
 


Održana regionalna promocija manifestacije
„Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“

Novi Sad, 19. oktobar 2009. godine

Održana regionalna promocija manifestacije - „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“ Održana regionalna promocija manifestacije - „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“ Održana regionalna promocija manifestacije - „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“


U organizaciji Centra za regionalizam i Pokrajinskog sekretarijata za regionalnu i međunarodnu saradnju Izvršnog veća AP Vojvodine, u petak 16. oktobra 2009. godine, u Novom Sadu održana je regionalna promocija manifestacije „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“

Autonomna pokrajina Vojvodina je ove godine, po prvi put nastupila kao zvaničan partner Evropske nedelje gradova i regiona OPEN DAYS, koja je organizovana u Briselu u periodu od 05. do 08. oktobra 2009. godine.

Na promociji manifestacije koja je održana u klubu “Dva Anđela” i kojoj je prisustvovalo preko sedamdeset predstavnika iz reda javnog i privatnog sektora, državnih i pokrajinskih institucija, nevladinih organizacija i medija, govorili su direktor Centra za regionalizam, g-din Aleksandar Popov i pomoćnik pokrajinskog sekretara za regionalnu i međunarodnu saradnju g-din Vladimir Pandurov.

Nakon uvodnih izlaganja, g-din Pandurov je prezentovao dosadašnje aktivnosti sekretarijata u oblasti regionalne i međunarodne saradnje, kao i učinak ovogodišnjeg učešća pokrajinskih institucija na manifestaciji  „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS 2009“.

  povratak na naslovnu stranu


 
© Centar za regionalizam. Sva prava zadržana.
Izradu i održavanje internet prezentacije podržali su USAID i Institut za održive zajednice (ISC).
Stavovi i mišljenja koja se mogu naći na ovom sajtu, nužno ne oslikavaju mišljenje USAID-a, Instituta za održive zajednice ili Američke vlade.